Růžová veverka
Suroviny
1 porce:
Rozdrcený led
1 lžíce sladkého červeného likéru (griotka)
3 lžíce neochucené minerálky
růžové víno nebo sekt
1 čerstvá jahoda se stopkou
Postup
Na dno vysoké úzké sklenice se stopkou nalijeme likér. Potom sklenici naplníme ledem, přelijeme minerálkou a dolijeme vínem nebo sektem. Na povrch nápoje položíme jahodu. Během pití doléváme podle potřeby buď vínem, sektem nebo minerálkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 741x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Růžová veverka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!