Vepřové kotlety plněné zelím

Suroviny

4 větší vepřové kotlety
150 g slaniny
1/4 hlávky bílého zelí
1 cibuli
vývar
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme na malé kousky a rozpustíme na mírném ohni ve varné misce, ve které budeme později plněné kotlety zapékat. Přidáme zelí pokrájené na malé nudličky, osolíme, opepříme a podlijeme trochou vývaru z bujonové kostky. Zelí dusíme do poloměkka. Kotlety jen mírně naklepeme, z jedné strany je naplocho nařízneme a vytvoříme v nich kapsy. Ty naplníme zelím se slaninou a na okraji spíchneme párátkem nebo grilovací jehlou. Do misky po zelí dáme rozpustit sádlo, na něj vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a osolené a opepřené plněné kotlety. Krátce je opečeme z obou stran, podlijeme zbytkem vývaru a vložíme do vyhřáté trouby. Čtvrt hodiny je dusíme přikryté, potom pokličku sejmeme a zapečeme dozlatova z obou stran. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 869x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné zelím


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist