Humrová pomazánka z filé

Suroviny

200 g filé
2 mrkve
1 větší cibule
100 g majolky
citrónová šťáva
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Filé uvaříme v osolené vodě společně s očištěnými mrkvemi. Po vychladnutí mrkev nastrouháme, filé velmi drobně nakrájíme a také drobně usekáme cibuli. Vše smícháme, osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Nakonec lehce vmícháme majolku. Pomazánka je výborná na opečených toustech z veky, které můžeme ozdobit kousky ledového salátu nebo proužky zelené papriky. Dá se samozřejmě jíst i na čerstvém chlebu. Je velmi lehká, chutná, stravitelná.
Upozornění:Máte-li větší mrkve, použijte jí méně. Ovlivňuje to barvu pomazánky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 923x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Humrová pomazánka z filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist