Hermelín v těstíčku
Suroviny
2 Hermelíny
3-4 lžičky pikantnější hořčice
hladká mouka
2 lžičky sladké mleté papriky
1 lžičku tymiánu
1 vejce
mléko
strouhanka
olej na smažení
Postup
Hermelíny podélně rozkrojíme a plátky zlehka potřeme hořčicí, v níž jsme rozmíchali tymián (Stačí sušený, ale nasekaný čerstvý je lepší.). Z mouky, strouhanky, papriky a vajíčka vymícháme těstíčko. Je-li husté, zředíme mlékem, je-li řídké, přidáme strouhanku. Připravené plátky sýra v těstíčku namočíme a necháme chvíli vychladit v ledničce. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Výborně samozřejmě chutná s bramborami, kečupem, tatarskou omáčkou a čerstvou syrovou zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 949x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Hermelín v těstíčku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!