Mořský pstruh přírodní
Suroviny
3 pstruzi
sůl
pepř
máslo
hladká mouka
citron
Postup
Pstruhy vykucháme, odstraníme hlavy a ploutve. Každého pstruha rozdělíme podélně na poloviny, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme máslo a plátky ryb na ní rychle osmahneme. Podáváme s bramborem, syrovou zeleninou a plátkem citronu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 957x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mořský pstruh přírodní
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!