Rybí ragú se zeleninou

Suroviny

800 g rybího filé
1 svazek jarní cibulky
2 zelené papriky
1 řapík celeru
1 lžíce oleje
2 stroužky česneku
4 rajčata
125 ml červeného vína
2 bobkové listy
1 lžička tymiánu
1 lžička majoránky
1 lžička worchesterské omáčky
1 citron
30 g tuku
200 g rýže
600 ml vývaru
sůl
pepř
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Filé omyjeme a necháme okapat. Cibulky a zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme. Z řapíku celeru před krájením sloupneme průhlednou blánu. Polovinu cibulek odložíme stranou. Ostatní připravenou zeleninu opékáme v horkém oleji asi 5 minut. Potom přidáme nakrájená rajčata a nasekaný česnek, bobkový list a koření, worchester, zalijeme vínem a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Zatím si na kostky (asi 3 x 3) cm nakrájíme rybí filé, oloupeme citron a nakrájíme ho na plátky. Vše přidáme k zelenině a pod pokličkou dusíme ještě asi 15 minut. Potom zvlášť na oleji opečeme zbylé nakrájené cibulky, přidáme propláchnutou rýži a také ji trochu opečeme. Přilijeme vývar, osolíme a opepříme a vaříme 20 minut. Do uvařené rýže vmícháme nasekanou zelenou petrželku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 884x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí ragú se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist