Jablečný dezert
Suroviny
500 g jablek
2 balíčky žervé
40 g jader z vlašských ořechů
4 lžičky cukru
Postup
Jablka omyjeme, oloupeme a překrojíme na polovinu. Odstraníme jádřinec a potom nakrájíme z jablek asi 8 mm silná kolečka (samozřejme s otvorem uprostřed). Ta potřeme rozmíchaným žervé a posypeme pokrájenými nebo nastrouhanými ořechovými jádry a cukrem. Tento dezert je určen k okamžité spotřebě - připravujeme ho až těsně před podáváním, protože jablka osychají a hnědnou
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 628x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Jablečný dezert
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!