Těstoviny po provensálsku
Suroviny
500 g těstovin
100 g ementálu
50 g Nivy
4 stroužky česneku
2 lžíce posekaných lístků bazalky nebo
2 lžičky sušené bazalky
2 lžíce másla
4 lžíce oleje
sůl
Postup
Těstoviny (špagety, ale i jiné těstoviny) uvaříme ve slané vodě dle návodu. Mezitím utřeme z bazalky, oleje, česneku a Nivy pastu, ke které přidáme strouhaný ementál. Podle chuti osolíme. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do misky a smícháme s čerstvým máslem a bazalkovou pastou. Jíme horké.
Upozornění: nekazte to žádnou uzeninou, vylepšete to sklenkou vína!
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 603x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Těstoviny po provensálsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!