Kuře v alobalu

Suroviny

1 1/2 kuřete
1 citron
2 pomeranče
3 stroužky česneku
1 lžička drceného kmínu
1 polévková lžíce dobromysli
2 zrnka nového koření
máslo
sůl
3 pálivé papriky

recept nemá fotografii

Postup

Z kuřete si připravíme 6 porcí, které naložíme do marinády. Na marinádu smícháme šťávu z citrónu a z pomerančů, přidáme drcený česnek, kmín, dobromysl, tlučené (nebo umleté) nové koření, sůl a důkladně promícháme. Porce marinádou dobře polijeme a necháme v chladnu marinovat asi 3 hodiny. Zatím si připravíme dostatečně velké kusy alobalu, potřeme je máslem, dáme na ně porce kuřete, zalijeme marinádou a ke každé porci přidáme plátek pálivé papriky. Alobal dobře uzavřeme a opečeme na grilu. Podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 857x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist