Salát z kysaného zelí s jablky, hrozny a ananasem
Suroviny
400 g kysaného zelí
250 g hroznového vína
200 g kompotovaného ananasu
250 g jablek
8 lžic bílého přírodního vína
cukr
Postup
Dobře omyté bobule kroznového vína rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecičky. Omytá, neloupaná jablka nakrájíme na malé kostičky. Šťávu z kyselého zelí odcedíme a zelí nakrájíme na malé kousky. Kompotovaný ananas pokrájíme na stejně velké kostičky jako jablka. V míse všechno promícháme a zalijeme vychlazeným přírodním vínem. Dochutíme cukrem nebo šťávou z ananasového kompotu. Necháme odležet v chladu. Tento salát se hodí k masitým pokrmům.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 348x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Salát z kysaného zelí s jablky, hrozny a ananasem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!