Guláš ze zajíce
Suroviny
Maso ze zadních nebo předních kýtek zajíce
sůl
80 g slaniny
1 cibule
sladká mletá paprika
pepř
kmín
majoránka
česnek
vývar z kostí
200 g hladké mouky
1/16 l červeného vína
Postup
Maso otřeme vlhkou utěrkou, vykostíme. nakrájíme na kostky, osolíme a na slanině s cibulí opečeme. Okořeníme paprmkou, pepřem, kmínem, majoránkou a prolisovaným česnekem, zalijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dobře provaříme. Do hotového guláše přidáme červené víno.
Podáváme s bramborami, rýží, těstovinami nebo s bramborovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 6 971x
Komentáře receptu Guláš ze zajíce
anonym: | pondělí 28. května 2007 |
docela je to dobry mě osobne se to liby naschle danou |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!