Svařené víno

Suroviny

1 chemicky neošetřený citron
2 pomeranče
1 1/2 l červeného vína
5 hřebíčků
9 jalovčinek
9 zrnek pepře
2 svitky skořice
150 g hnědého cukru
200 cl rumu


recept nemá fotografii

Postup

Citron a pomeranče omyjeme v horké vodě a osušíme. Z citronu oloupeme kůru a plod nakrájíme na plátky. Pomeranče okrájíme až na čistou dužinu a také nakrájíme na plátky. Červené víno nalijeme do velkého hrnce a vložíme do něj citronovou kůru a plátky citronu, plátky pomeranče, hřebíček, jalovec, pepř a skkořici. Víno s přísadami svaříme, poté odstavíme ze sporáku a necháme 10 minut táhnout. Přimícháme cukr a rum a nápoj přecedíme do sklenic. Svařené víno ozdobíme plátkem citronu a podáváme ještě horké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 196x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svařené víno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist