Sedmihradské zelí

Suroviny

1 kg vepřové krkovice n. plecka
1 klobása čabajského typu
2 sklenice kysaného zelí
2 sáčky rýže
1 - 2 šlehačky
sůl
pepř
kmín
paprika mletá
3 cibule
tuk

recept nemá fotografii

Postup

Je to recept dle baviče Novotného a nemá chybu.

1.fáze (např.večer předem):
Z masa nakrájeného na proužky, cibule, koření a tuku vyrobíme jemný guláš (raději hustší). Uvaříme rýži.
2.fáze (např.druhý den):
Vezmeme ten největší hluboký plech. Zcedíme obě zelí a smícháme s klobásou pokrájenou na kostičky. Z toho polovinu rozprostřeme na dno plechu. Potom smícháme guláš s rýží a z tohoto vyrobíme další vrstvu v pekáči. Jako třetí vrstva bude opět zelí s klobásou. Toto vše rovnoměrně zalijeme šlehačkou. Pečeme asi 45 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 938x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sedmihradské zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist