Kapr na bazalce
Suroviny
1 kapr
1 citron
sůl
hladká mouka
bazalka
Postup
Kapra připravíme standrardním způsobem (viz recept na Smaženého kapra). Jednotlivé porce osolíme a pokapeme citronem. Připravíme si hladkou mouku na obalení, a to tak, že ji smícháme se lžící bazalky. Každou porci obalíme v mouce a osmažíme rychle na rozpáleném oleji (ideální je fritovací hrnec). Vhodnou přílohou jsou tousty z bílého pečiva, ale klasici přikládají samozřejmě vařené brambory. Také nějaký zeleninový salát není na závadu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 634x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kapr na bazalce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!