Játrové chuťovky

Suroviny

250 g jemné játrové paštiky
3 lžíce rostlinného másla
mletý bílý pepř
sůl
celozrnné rohlíky
mandarinky a jablka
loupané mandle

recept nemá fotografii

Postup

Použijeme jemnou játrovou paštiku a změklý tuk. Obojí ve šlehači našleháme dohladka. Okořeníme pepřem podle chuti a mírně osolíme a necháme vychladit v ledničce. Mezitím si nakrájíme na plátky celozrnné rohlíky a vychlazenou paštiku na ně stříkáme zdobičkou. Zdobíme kouskem mandarinky nebo jablka, popřípadě oloupanou mandlí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 442x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játrové chuťovky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist