Marokánky II

Suroviny

250 ml smetany
100 g moučkového cukru
20 g hrubé mouky
50 g rozinek
50 g vlašských ořechů
50 g lískových ořechů
50 g mandlí

recept nemá fotografii

Postup

Smetanu, cukr a mouku svaříme, necháme asi půl minuty povařit. Potom přidáme nasekané ořechy, mandle, rozinky a odstraníme z plotýnky. Na vymazaný a moukou vysypaný plech děláme lžičkou malé bobky (máte-li radši drobnější cukroví, asi 2 cm v průměru) a pečeme je ve středně vyhřáté troubě do růžova. Marokánky je nejlepší sundavat z plechu teplé, jde to lépe. Vychladlé potíráme čokoládou.
Poznámka: rozinky lze nahradit kandovaným ovocem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 147x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marokánky II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist