Vepřová krkovička na pivu

Suroviny

400 g vykostěné krkovičky
1 cibule
3 stroužky česneku
3 lžíce sádla
směs bylinek (dobromysl, zázvor)
sůl
světlé pivo

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Vložíme je do misky, osolíme a přidáme nasekané bylinky, drcený česnek a zalijeme malým množstvím piva (zbytek hbitě dopijeme). Necháme odležet v chladnu asi 2 až 4 hodiny. V kastrole si rozpustíme sádlo, osmahneme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme odleželé maso, opečeme ze všech stran, potom přilijeme i šťávu z masa a v té ho dusíme do měkka. Šťávu nezahušťujeme ani necedíme. Podáváme s brambory v různé úpravě nebo i s bramborovou kaší. Zeleninový salát opět není na závadu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 960x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová krkovička na pivu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist