Gulášová rychlá

Suroviny

1 gulášová svačinová polévka
4 brambory
1 zelená paprika
3 špekáčky
1 feferonka
1 menší pórek

recept nemá fotografii

Postup

Gulášovou pytlíkovou polévku se mi nikdy nepodařilo překonat, a tak záleží jen na tom, jaký druh si vyberu a jak jej vylepším. Zde je tedy malá inspirace...
Dáme vařit asi 1,5 l vody. Oloupeme si brambory, nakrájíme je na kostky a přidáme do vody. Očistíme a nakrájíme také další zeleninu, ale tu budeme přidávat až později. Oloupeme špekáčky a nakrájíme na půlkolečka. Jakmile se voda vaří, přidáme hmotu na gulášovou polévku, pórek nakrájený na kolečka, proužky papriky a nakrájenou feferonku. Povaříme doporučovaných deset minut. Špekáčky opečeme na troše másla a přidáme do polévky až téměř nakonec. Nezkazíme také ozdobením polévky jakoukoliv zelenou natí. Podáváme samozřejmě s čerstvým pečivem.
Poznámky:
 máte-li k dispozici libeček, dejte je vařit vcelku do polévky v okamžiku, kdy vkládáte brambory. Po uvaření z polévky vyndejte.
 feferonku můžete vynechat, zvláště je-li polévka určena také pro děti
 použít lze samozřejmě jakoukoliv měkkou uzeninu nebo i klobásu - tu však není třeba opékat předem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 692x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gulášová rychlá


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist