Salát z kysaného zelí s ovocem
Suroviny
300 g kysaného zelí
100 g šunkového salámu
1 jablko
1 pomeranč
150 g modrého hroznového vína
1 lžíce slunečnicových semen
200 ml kysané smetany
sůl
mletý pepř
cukr
Postup
Kysané zelí pokrájíme na drobno, šunkový salám na proužky. Jablko a pomeranč oloupeme a nakrájíme na kostky. Hroznové víno omyjeme, necháme okapat a jednotlivé bobule rozpůlíme a vyndáme z nich jadérka. Všechny připravené suroviny v míse zamícháme a posypeme slunečnicovými semínky. V zakysané smetaně rozmícháme sůl, pepř a trochu cukru a tuto zálivku promícháme se salátem. Dáme do chladničky na půl hodiny odležet.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 538x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Salát z kysaného zelí s ovocem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!