Ledový salát po bulharsku
Suroviny
1 hlávka ledového salátu
2 až 3 nadrobno nakrájené šalotky
1 červený paprikový lusk na ozdobu
Zálivka:
1 lžička olivového oleje
ocet
sůl
mletý pepř
cukr
2 stroužky česneku
Postup
Listy salátu omyjeme, necháme dobře okapat a nakrájíme nebo natrháme na menší kousky. Šalotku nakrájíme a vmícháme do salátu (pokud nemáme, lze nahradit jednou cibulí nakrájenou na jemno a spařenou). Z předepsaných surovin si připravíme zálivku a zamícháme ji do salátu. Jednotlivé porce salátu ozdobíme proužky červené papriky. Jde spíše o salát přílohový, není příliš vydatný.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 644x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ledový salát po bulharsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!