Vepřové kotlety v marinádě

Suroviny

4 vepřové kotlety
2 stroužky česneku
olej
sůl

Na marinádu:
2 lžíce medu
2 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce bílého vína
špetka zázvoru
4 kuličky nového koření
1 lžička solamylu

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu - koření, med, horčici a víno svaříme a do horké marinády přidáme solamyl rozmíchaný ve lžíci studené vody. Kotlety důkladně opláchneme studenou vodou, osušíme, na okrajích několikrát nařízneme, aby se nekroutily. Naklepeme se a potřeme česnekem rozetřeným se solí. Potom dáme kotlety nejméně na dvě hodiny do marinády a alespoň jednou je v marinádě obrátíme. Opékáme je na rozpáleném oleji jako minutku - tj. velmi krátce nebo je grilujeme. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina nebo zeleninový salát a černý chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 038x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist