Filé v alobalu
Suroviny
500 g filé
250 g měkkého salámu
100 g cibule
100 g másla
4 lžíce kečupu
sůl
alobal
Postup
Zapékací misku vyložíme pečlivě alobalem - necháme si větší okraje, protože filé budeme balit do balíčku. Filé neromrazujeme, použijeme celé od sebe oddělené čtverce. Každý kousek ryby osolíme. Na alobal poklademe lístečky másla, na ně kousky filé. Cibuli nakrájíme na kolečka a salám na kostičky a zasypeme tím kousky filé. Vše ozdobně pokapeme kečupem. Okraje alobalu přehneme do balíčku a celý balíček pečlivě uzavřeme. Pečeme v troubě asi 20 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory, ale také čerstvý chléb.
Poznámka: Dobře chutná také na chatě či chalupě. Troubu lze nahradit remoskou. Místo salámu lze použít i jakoukoliv jinou uzeninu nebo čerstvé houby.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 611x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Filé v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!