Krkonošské kyselo
Suroviny
1 větší cibule
1 lžíce sádla
2 hrsti sušených hub, nejlépe hřibů
3 vejce
100 g chlebového kvasu - viz Různé - ostatní
3 velké brambory
Postup
Cibule oloupeme, nakrájíme nadrobno a necháme zpěnit na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory, houby a zalijeme vodou. Vaříme, dokud brambory a houby nezměknou. Pak přidáme rozmíchaný kvas a 15 minut na mírném ohni povaříme. Podle potřeby opět zředíme vodou a nakonec přidáme smažená vejce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6 019x
Hodnocení receptu:
7,83 (počet: 12)
7,83
12
10
Komentáře receptu Krkonošské kyselo
anonym: | úterý 23. prosince 2008 |
Návod na kvas jsem doplnila do rubriky Různé - ostatní. Dá se však prý i koupit. Zdena | |
anonym: | úterý 23. prosince 2008 |
...a navod na kvas, coz je to nejdulezitejsi na cele polevce, si pripravime jak?... |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!