Krkonošské kyselo

Suroviny

1 větší cibule
1 lžíce sádla
2 hrsti sušených hub, nejlépe hřibů
3 vejce
100 g chlebového kvasu - viz Různé - ostatní
3 velké brambory

recept nemá fotografii

Postup

Cibule oloupeme, nakrájíme nadrobno a necháme zpěnit na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory, houby a zalijeme vodou. Vaříme, dokud brambory a houby nezměknou. Pak přidáme rozmíchaný kvas a 15 minut na mírném ohni povaříme. Podle potřeby opět zředíme vodou a nakonec přidáme smažená vejce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 019x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,83 (počet: 12) 7,83 12 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krkonošské kyselo

anonym: úterý 23. prosince 2008
Návod na kvas jsem doplnila do rubriky Různé - ostatní. Dá se však prý i koupit. Zdena
anonym: úterý 23. prosince 2008
...a navod na kvas, coz je to nejdulezitejsi na cele polevce, si pripravime jak?...

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist