Ostré vepřové kotlety

Suroviny

4 vepřové kotlety
4 stroužky česneku
1 lžíce hořčice
1 feferonka
několik černých oliv
4 rajčata
sůl
mletý pepř
bazalka
strouhaný sýr

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety po obvodu několikrát nařízneme, jemně naklepeme, potřeme rozetřeným česnekem a hořčicí a necháme chvíli odležet v chladnu. Mezitím odpeckujeme olivy, račata ponoříme na 10 vteřin do horké vody, oloupeme a nakrájíme na kousky. Kotlety osolíme, zvolna opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme usekanou feferonku (lze nahradit pálivou mletou paprikou), olivy, rajčata, bazalku a asi tři lžíce vody a krátce podusíme. Na talíří ozdobíme kotlety strouhaným sýrem, vhodnou přílohou jsou brambory posypané sekanou zelenou petrželkou. Lze doplnit i několika listy hlávkového salátu.

Poznámka: jídlo je opravdu ostřejší, méně vhodné pro děti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 327x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ostré vepřové kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist