Játra s vepřovým masem

Suroviny

400 g vepřové kýty
400 g vepřových jater
200 g čerstvých nebo naložených hub
3 kyselé okurky
3 červené papriky
cibuli
sůl
pepř
ďábelské koření

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou kýtu si připravíme už večer. Nakrájíme ji na tenké proužky, dáme do misky, osolíme, opepříme a posypeme ďábelským kořením, zakapeme olejem a dobře zamícháme. Přikrytou misku uložíme do chladna. Druhý den si připravíme zeleninu a houby. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, na něj vložíme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme vepřové maso. Když se maso zatáhne, přidáme postupně nakrájené houby, kyselé okurky a na proužky nakrájenou papriku. Lehce podlijeme a dusíme do měkka. Mezitím si na malé kousky nakrájíme vepřová játra. Když je maso téměř měkké, přidáme játra a dusíme ještě deset minut. Jako příloha je vhodná dušená rýže. Ozdobit možno listem zeleného salátu nebo proužky čínského zelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 404x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1,00 (počet: 1) 1,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra s vepřovým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist