Bramborák s hermelínem a oblohou

Suroviny

750 g brambor
4 lžíce hladké mouky
2 vajíčka
pepř
sůl
majoránka
2 hermelíny
2 lžíce kečupu
čerstvá zelenina na oblohu

recept nemá fotografii

Postup

Připravte si klasické bramborákové těsto - nastrouhané brambory, hladkou mouku, vajíčka, sůl, pepř, majoránku a případně rozdrcený stroužek česneku smíchejte dohromady. Nakrájejte si hermelín na tenké obdélníčky. Připravte si zeleninovou oblohu - rajčata, papriky, červenou řepu, salátovou okurku, sterilovaný hrášek apod. Na větší pánev nalejte trochu oleje, rozetřete, nalejte sběračku bramborákového těsta a rovnoměrně rozprostřete na pánvi. Po upečení jedné strany obraťte, na polovinu dopékajícího se bramboráku položte proužky hermelínu a v jakmile začne hermelín měkknout, přeložte bramborák na polovinu a vytvořte tak jakousi kapsu naplněnou hermelínem. Ještě trochu zapečte, aby došlo ke spojení hermelínu a bramboráku. Z pánve přesuňte naplněný bramborák rovnou na talíř, ozdobte jej proužky kečupu a doplňte připravenou zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 227x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborák s hermelínem a oblohou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist