Kančí maso na česneku
Suroviny
(pro 4 osoby)
240 g kančího masa
bobkový list
nové koření
celý pepř
sůl
jalovec
20 g cibule
4 stroužky česneku
80 g červeného vína
ocet
20 g oleje
Postup
V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 11 633x
Komentáře receptu Kančí maso na česneku
anonym: | středa 2. března 2011 |
já mám taky, kančího plný mražák, a tady není kloudnej recept, tak musím experimentovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
anonym: | sobota 19. února 2011 |
já mam kančího plný mražák | |
anonym: | sobota 19. února 2011 |
já to nechápu... | |
anonym: | pátek 15. ledna 2010 |
Mně taky ne, ale recept, který jsem dostala, to tak uvádí. Možná proto, že kančí je dost drahé, máme-li si ho koupit. Zdena | |
anonym: | pátek 15. ledna 2010 |
Tak to se mi moc nezdá, 240g. masa pro 4 osoby? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!