Polévka kedlubnová pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
120 g kedluben
10 g hladké mouky
20 g oleje
80 g mléka
sůl
muškátový květ
Postup
Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Zaprášíme hladkou moukou a podlijeme horkou vodou. Osolíme, okořeníme muškátovým květem a uvaříme doměkka. Před dokončením přidáme mléko a znovu necháme přejít varem.
Celkem: energetická hodnota 1192 kJ, sacharidy 18 g, tuk 21 g, bílkoviny 6 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 739x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 2)
9,00
2
10
Komentáře receptu Polévka kedlubnová pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!