Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
60 g mrkve
60 g petržele
80 g celeru
20 g hrubé krupice
1 vejce
olej
sůl
Postup
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme a vaříme v osolené vodě. Na oleji lehce opečeme krupici a přidáme ji k zelenině. Vejce rozšleháme a za stálého míchání ho vléváme do polévky.
Celkem: energetická hodnota 1262 kJ, sacharidy 38 g, tuk 11 g, bílkoviny 12 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 576x
Hodnocení receptu:
6,50 (počet: 2)
6,50
2
10
Komentáře receptu Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!