Plněný encián
Suroviny
1 sýr encián
50 g smetanového sýra
1 lžíce nasekané pažitky
1 hlávkový salát
2 lžíce plněných zelených oliv
Náplň:
50 g smetanového sýra
50 g másla
50 g šunky
mletá červená paprika
Postup
Sýr rozkrojíme naplocho na 3 části. Připravíme náplň z jednoho smetanového sýra a másla, které vymícháme do pěny, přidáme nasekanou šunku, mletou papriku a promícháme. Náplní spojíme díly enciánu. Druhý smetanový sýr smícháme s pažitkou a natřeme jím boky enciánu. Olivy nakrájíme na kolečka a encián jimi ozdobíme a necháme ho na chladném místě hodinu odpočinout.
Encián podáváme rozkrájený na trojúhelníčky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 394x
Komentáře receptu Plněný encián
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!