Nakládaný hermelín
Suroviny
3-4 hermelíny
1 feferonka
provensálské koření
grilovací ostré koření
1 bobkový list
olivový olej
Postup
Hermelíny podélně nakrojíme (ne až do konce). Na povrchu i uvnitř posypeme provensálským a grilovacím kořením. Naskládáme je do zavařovací sklenice. Vložíme feferonku a bobkový list a zalijeme olivovým olejem. Sklenici uzavřeme a v teple necháme 3-4 dny uležet.
Podáváme s pečivem.
Olej můžeme použít na další hermelíny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 327x
Hodnocení receptu:
9,17 (počet: 6)
9,17
6
10
Komentáře receptu Nakládaný hermelín
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!