Marcipán

Suroviny

500 g mandlí
150 g moučkového cukru
1 bílek

recept nemá fotografii

Postup

Na nejjemnějším struhadle ustrouháme mandle, přidáme 2x prosátý moučkový cukr a 1 bílek- Vše třeme nožem s kulatou špicí na mramorové desce. Hmotu o hustotě pružné plastelíny nožem vytahujeme do požadovaných tvarů (např. lístky růže).
Marcipán můžeme obarvit bretonovou cukrářskou barvou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 652x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,43 (počet: 7) 8,43 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marcipán

anonym: úterý 16. prosince 2008
vynikající

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist