Pomazánka z tresčích jater
Suroviny
1 konzerva tresčích jater
½ cibule
100 g másla
2 vejce
citrónová šťáva
případně pažitka
Postup
Máslo utřeme do pěny. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do másla přidáme rozetřená tresčí játra a cibuli, osolíme a dobře promícháme. Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), zchladíme ve studené vodě, oloupeme a nadrobno nasekáme. Opatrně je zamícháme do pomazánky. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8 542x
Hodnocení receptu:
7,67 (počet: 9)
7,67
9
10
Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater
anonym: | sobota 5. listopadu 2011 |
Nejlépe je namazat na čerstvý chleba s máslem a zakápnout citronem! Mňam | |
anonym: | pondělí 4. prosince 2006 |
diky furt jsem nevedel co s nimi :) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!