Bratislavská buchta
Suroviny
5 vajec
30dkg cukru
1 prášek do pečiva
25 dkg pol. mouky
1 dcl oleje
1 dcl vody
1 lž. kakaa
3 kysané smetany
moučkový cukr
skořice
pudink
Postup
Ušleháme těsto, půlku obarvíme kakaem a cik cak nalijeme na plech.
Uvaříme pudink (vanilkový nebo karamelový), nesladíme a horký nalijeme cik cak na těsto a dáme péci.
Na horké těsto namažeme kysanou smetanu ve které rozmícháme 3 lžíce moučkového cukru a posypeme skořicí.
Necháme do rána v lednici.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 7 883x
Hodnocení receptu:
7,93 (počet: 15)
7,93
15
10
Komentáře receptu Bratislavská buchta
anonym: | pátek 5. srpna 2011 |
super | |
anonym: | středa 14. února 2007 |
mňamka :) | |
anonym: | středa 14. února 2007 |
mňamka :) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!