Rošťáci

Suroviny

6 kotlet (můžeme ale použít i kuřecí prsa, nebo něco jiného)
2 vejce
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
2 lžíce magi
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
2 lžíce worčestru

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme. Smícháme vejce, hořčici, solamyl, magi, sůl, pepř a worčestr do marinády. Připravíme si zavírací misku. Na dno nalijeme trochu marinády a na to vložíme maso a opakujeme. Končíme marinádou. (Je lepší, když je marinády více – všem chutná.) Necháme odležet aspoň dva dny. I po týdnu jsou výborné!!!
Na pánvi pak smažíme maso s marinádou (je to jako obalené).
Podáváme s brambory, nebo s bramborovou kaší. Ale je to dobré i jen s chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 551x
Zdroj: Recept je předávaný z generace na generaci už od mojí prababičky..
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rošťáci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist