Tvarohový krém
Suroviny
500 g tvarohu 20 % tuku
2 vanilkové cukry
4 lžíce práškového cukru
1 vanilkový puding
1/2 l polotučného mléka
250 ml 33% smetany na šlehání
40 g čokolády na vaření
Postup
Tvaroh romícháme dohladka. Z pudinkového prášku, mléka a cukru uvaříme pudink dle návodu na obalu. Ještě za tepla uvařený pudink smícháme s tvarohem. Po vychladnutí přimícháme vyšlehanou šlehačku.
Polovinu tohoto hotového krému rozdělíme do 6 – 8 pohárů, podle toho jaké máme velikosti. Na krém nalijeme vrstu rozehřáté čokolády a dolijeme zbytkem krému. Uložíme do lednice a necháme vychladit (můžeme dát i do mrazáku). Před podáváním ještě zdobíme šlehačkou a nastrouhanou čokoládou, příp. ovocem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 402x
Komentáře receptu Tvarohový krém
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!