Hamačka

Suroviny

3 buřty
150 g paprikovaného bůčku
2 housky
1/8 l mléka
3 vejce
30 g másla
2 hrsti strouhanky
sůl, pepř
pažitka a petrželka podle chuti

recept nemá fotografii

Postup

Buřty a bůček nakrájíme nadrobno a dáme do misky. Housky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme je mlékem a přidáme do misky společně s vejci umixovanými do pěny, osolíme a opepříme, přidáme najemno nasekanou pažitku a petrželovou nať. Vše dobře promícháme. Zapékací misku silně vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a naplníme připravnou směsí. Pokropíme mlékem a pečeme zvolna v troubě 40 minut.
Podáváme teplé i studené s vekou a okurkovým nebo hlávkovým salátem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 159x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 4) 9,00 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hamačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist