Ovocný salát
Suroviny
820 g konzervovaných broskví, na plátky a scezených
600 g konzervovaného ananasu, na kousky a scezeného
90 g vanilkového pudinkového prášku
450 g jahod, na kousky nakrájených
1 banán, nakrájený
250 ml borůvek
1 svazek červeného hroznového vína
cukr dle chuti
Postup
V míse smícháme broskve, ananas a vanilkový pudink a promícháme. Přidáme šťávu z konzervy a mícháme, dokud se pudinkový prášek nerozpustí. Poté vmícháme jahody, banán, borůvky a hroznové víno. Dle své chuti můžeme přidat cukr.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 952x
Zdroj: food.com
Komentáře receptu Ovocný salát
anonym: | pondělí 20. května 2013 |
Proč ten pudinkový prášek??? Ani cukr není nutný - dělám tento salát také, navíc tam dávám rozinky - salát dosladí a přidám šťávu z jednoho citronu - nechám vychladit a je to mňamka. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!