Ovocný salát

Suroviny

820 g konzervovaných broskví, na plátky a scezených
600 g konzervovaného ananasu, na kousky a scezeného
90 g vanilkového pudinkového prášku
450 g jahod, na kousky nakrájených
1 banán, nakrájený
250 ml borůvek
1 svazek červeného hroznového vína
cukr dle chuti

ukázka receptu Ovocný salát
Posunovut vlevo
ukázka receptu Ovocný salát
Posunout vpravo

Postup

V míse smícháme broskve, ananas a vanilkový pudink a promícháme. Přidáme šťávu z konzervy a mícháme, dokud se pudinkový prášek nerozpustí. Poté vmícháme jahody, banán, borůvky a hroznové víno. Dle své chuti můžeme přidat cukr.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 952x
Zdroj: food.com
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocný salát

anonym: pondělí 20. května 2013
Proč ten pudinkový prášek??? Ani cukr není nutný - dělám tento salát také, navíc tam dávám rozinky - salát dosladí a přidám šťávu z jednoho citronu - nechám vychladit a je to mňamka.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist