Šípková omáčka ke grilovaným masům
Suroviny
hrst sušených šípků
2 hřebíčky
1 lžíce citrónové kůry
100 ml vývaru (bujon)
sůl
cukr
červené víno
citrónová šťáva
jíška
Postup
Hrst sušených šípků vypereme v teplé vodě a svaříme se 2 hřebíčky a lžící citrónové kůry. Rozvařené šípky prolisujeme a ke šťávě přilijeme 100 ml vývaru, dle chuti osolíme, osladíme, ochutíme vínem a citrónovou šťávou. Potom omáčku zahustíme jíškou a povaříme dohladka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 866x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 1)
10,00
1
10
Komentáře receptu Šípková omáčka ke grilovaným masům
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!