Losos s hřibovou omáčkou

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g lososa (filety)
1 lžička rybího koření
4 lžíce oleje
1 šalotka
200 g čerstvých hříbků
200 ml bílého vína
150 ml smetany
špetka vegety
2 lžíce másla
snítka kopru

recept nemá fotografii

Postup

Lososa omyjeme, osušíme a potřeme rybím kořením. Na rozpáleném oleji ho opečeme z každé strany asi 4 minuty. Přendáme ho do tepla a ve výpeku opečeme najemno naseknaou šalotku, přidáme očištěné na kousky nakrájené hříbky a dusíme společně asi 3 minuty. Pak podlijeme vínem a nakonec přimícháme smetanu. Vše povaříme. Když omáčka zhoustne, dochutíme ji vegetou a přidáme máslo. Porce lososa podáváme s omáčkou s opečenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 878x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,75 (počet: 8) 7,75 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Losos s hřibovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist