Vepřová játra na pivu
Suroviny
600 g vepřových jater
2 cibule
1 lžíce hladké mouky
1 sklenka piva
olej
pepř
sůl
Postup
Játra nakrájíme na nudličky, poprášíme je moukou a opečeme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Podáváme s bramborami nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 926x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová játra na pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!