Pečení nadívaní pstruzi

Suroviny

4 pstruzi
4 plátky slaniny
1 cibule
1 citrón
40 g másla
4 větvičky tymiánu
čerstvá petrželka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, osolíme. Celé je pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítku tymiánu a petrželky. Každého pstruha omotáme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citrónu a sepneme párátkem.

Ryby naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20 - 30 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 034x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečení nadívaní pstruzi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist