Pečení nadívaní pstruzi
Suroviny
4 pstruzi
4 plátky slaniny
1 cibule
1 citrón
40 g másla
4 větvičky tymiánu
čerstvá petrželka
sůl
pepř
Postup
Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, osolíme. Celé je pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítku tymiánu a petrželky. Každého pstruha omotáme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citrónu a sepneme párátkem.
Ryby naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20 - 30 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 034x
Komentáře receptu Pečení nadívaní pstruzi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!