Polévka Cacciucco
Suroviny
800 g rybí kosti
50 g mrkve
30 g fenyklu
40 g řapíkatého celeru
30 g šalotky
10 g rajčatového protlaku
100 ml červeného vína
300 g loupaných rajčat
snítka tymiánu
sůl
Postup
Zeleninu pozvolna orestujeme, pro barvu přidáme rajčatový protlak. Restujeme, zastříkneme čerevným vínem, přidáme loupaná rajčata a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme opečené rybí kosti a vše zasypeme ledem - příp. studenou vodou. Přidáme tymián a pozvolna přivedeme k varu. Když se začne táhnout, vaříme 25 minut.
Po uplynutí 25 minut polévku přecedíme přes jemný cedník, krátce povaříme a dochutíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 463x
Komentáře receptu Polévka Cacciucco
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!