Vepřové medailonky na jablkách

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g libového vepřového masa (kotlety, kýta, panenka)
1 lžička soli
1 lžička pepře
2 jablka
100 g másla
4 lžíce ostrého kečupu
větší kus alobalu

ukázka receptu Vepřové medailonky na jablkách
Posunovut vlevo
ukázka receptu Vepřové medailonky na jablkách
Posunout vpravo

Postup

Vepřové maso nakrájíme na plátky, opláchneme studenou vodou, osušíme a naklepeme přes mikrotenovou fólii. Po obou stranách osolíme a opepříme. Jablka omyjeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na plátky. Alobal poklademe máslem nakrájeným na plátky a na něj rozložíme polovinu plátků jablek, zakapeme je kečupem. V další vrstvě položíme vepřové medailonky, na ně zbývající jablka, kečup a nakrájené máslo. Alobal důkladně zabalíme, aby nevytékala šťáva. Dáme ho na pekáč a pečeme ve vyhřáté troubě při 180.C asi 45 minut. Pak alobal rozbalíme a maso s jablky rozdělíme na 4 porce.
Podáváme s bramborami nebo s hranolkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 220x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 2) 7,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky na jablkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist