Kapr na smetaně s paprikou a petrželkou
Suroviny
1 kg kapra
50 g másla
1 menší cibule
3 lžičky mleté sladké papriky
rybí vývar
30 g hladké mouky
100 ml smetany
sůl
hrstka zelené petrželky
Postup
Najemno nakrájenou cibulku a petrželku osmahneme na másle, zaprašíme paprikou, rychle osmahneme a hned vložíme porce osoleného kapra (nejprve kůží dolů) a opečeme je z obou stran. Pak maso vyndáme a výpek zaprašíme moukou, podlijeme vývarem vývarem, provaříme a nakonec zjemníme smetanou. Podáváme s brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 060x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr na smetaně s paprikou a petrželkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!