Kančí guláš

Suroviny

1 kg kančí plece
5 lžic másla
3 velké cibule
300 g slaniny
500 ml červeného vína
2 lžíce mouky
trocha rumu
vývar (může být z kostky)
sůl
pepř
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni dáme na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené maso. Vše dle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem. Zalijeme rumem a vínem a dusíme, dokud maso nezměkne. Jakmile se nám voda vyvaří, podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a povaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 651x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,67 (počet: 3) 5,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist