Dortový korpus velký
Suroviny
10 bílků
150 g krystalového cukru
2 vanilkové cukry
10 žloutků
250 g moučkového cukru
1 prášek do pečiva
10 lžic horké vody
500 g hladké mouky
Postup
Bílky s krystalovým cukrem a vanilkovými cukry vyšleháme do tuhého sněhu. Žloutky s moučkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vodu a za stálého míchání polovinu mouky smíchané s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme střídavě a zlehka vařečkou promícháme zbytek mouky a sníh. Pečeme v předehřáté troubě při 180-200° C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 648x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 2)
9,00
2
10
Komentáře receptu Dortový korpus velký
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!