Fašírovaný roštěnec

Suroviny

500 g zadního hovězího
200 g cibule
100 g přepuštěného másla
50 g kaparů
1 lžíce hladké mouky
100 ml hovězího vývaru
sůl
strouhanka
1 vejce
100 ml bílého vína

recept nemá fotografii

Postup

Hovězí maso posekáme nožem najemno (můžeme použít i mleté). K němu přidáme nasekanou cibuli, osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve vejce a ve strouhance.

Opečeme na přepuštěném másle z obou stran. Po opečení vyjmeme, do másla přidáme orestovanou mouku a zalijeme vývarem. Přidáme kapary, zalijeme vínem, dosolíme a přidáme karbanátky. Pomalu vaříme a neustále podléváme vývarem. Když je maso hotové, můžeme servírovat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 315x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Fašírovaný roštěnec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist