Hovězí maso se zázvorem

Suroviny

500 g hovězí kližky
200 g cibule
50 g zázvoru
200 ml hovězího vývaru
1 lžíce hladké mouky
hladká mouka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme, trošku naklepeme, osolíme a dáme na vymaštěný pekáč. Posypeme nakrájenou cibulí a dáme do trouby předehřáté na 170 °C péct. Hodinu a půl pravidelně podléváme a když je maso skoro hotové, potřeme ho nastrouhaným zázvorem a zvýšíme teplotu na 190 °C.

Hotové maso vyndáme, cibuli vypečeme na tuk, přidáme mouku, zarestujeme do tmava a podlijeme zbytkem vývaru. Šťávu povaříme, procedíme a přelijeme přes maso.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 636x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí maso se zázvorem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist