Kečup

Suroviny

2 kg rajčat
250 g cibule
250 g jablek
20 ml octa
1/4 lžičky tlučeného hřebíčku
1 lžička mleté skořice
1/2 lžičky sladké papriky
1 polévková lžíce soli
150 g cukru

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, jablka okrájíme a zbavíme jadřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Vše rozkrájíme na drobné kostky a dáme na 90 minut vařit. Pak přidáme ocet a necháme vychladnout. Rozmixujeme a znovu dáme vařit, přidáme cukr, sůl a koření. Vaříme do zhnoustnutí a ještě horké plníme do suchým a ohřátých sklenic. Sklenice uzavřeme a necháme pomalu vychladnout v dece.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 996x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,50 (počet: 2) 8,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kečup


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist