Kečup
Suroviny
2 kg rajčat
250 g cibule
250 g jablek
20 ml octa
1/4 lžičky tlučeného hřebíčku
1 lžička mleté skořice
1/2 lžičky sladké papriky
1 polévková lžíce soli
150 g cukru
Postup
Cibuli oloupeme, jablka okrájíme a zbavíme jadřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Vše rozkrájíme na drobné kostky a dáme na 90 minut vařit. Pak přidáme ocet a necháme vychladnout. Rozmixujeme a znovu dáme vařit, přidáme cukr, sůl a koření. Vaříme do zhnoustnutí a ještě horké plníme do suchým a ohřátých sklenic. Sklenice uzavřeme a necháme pomalu vychladnout v dece.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 996x
Komentáře receptu Kečup
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!